Agronom

Da har tiden kommet til å lære seg noe nytt. Agronomutdannelse på Mære Landbruksskole. Utdannelsen er 2 årig og tilhører voksenopplæringen på videregående. Det meste av kursingen foregår på kveldstid, men av og til må jeg innom å ha litt praksis – som å kjøre traktor og stelle dyr.

Jeg syns dette er utrolig spennende! Som «bydame» de siste 20 åra, så kjenner jeg et enormt behov for å tilegne meg kunnskap som gjør meg godt stilt til å ta en debatt om landbrukets rolle både med bønder, politikere og byfolk.

Det fins ikke noe viktigere enn mat og matproduksjon. Jeg tror gradvis at verden holder på å våkne og innse det. Jeg har i alle fall våknet.

Med grunnleggende kunnskap om flere fagfelt enn det vi driver med på gården i dag håper jeg at jeg blir bedre stilt til å utvikle gården videre og gjøre gårdslivet til det eventyret det kan være.

 

 

 

gudrun Written by:

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar