Prinsess er død

Prinsess, eller mer kjent som 61700, døde etter kort tid med sykdom i natt. Hun fikk sitt navn Prinsess fordi hun er svart rundt øynene og sort/grå på kroppen. Det er verdt å merke seg at alle de sorte lammene som er aktuelle for avl for har fått navnet Prinsess av den tidligere bonden.

Født 28.april 2016 vokste hun opp sammen med sin bror. Han ble til pinnekjøtt høsten 2016, mens Prinsess skulle få leve et langt liv, men slik endte det dessverre ikke. Fredag hadde hun mistet matlysten, og siden har hun ikke fått i seg noe fast føde. I går ettermiddag ble hun plassert på enerom og selv om det ikke er bekreftet, så tyder alt på at hun døde av svangerskapsforgiftning. Dyrlegen ble ikke tilkalt, rett og slett fordi økonomisk har ikke lammet så stor verdi at det lønner seg å iverksette store tiltak når man tror at det er lite eller ingenting å gjøre for å få dyret på beina igjen. Den nye bonden er lettet over at sykdomsperioden ble kort, da hun fryktet at hun selv måtte avlive 61700.

Til det siste var Prinsess en handlekraftig liten dame, som trampet ihjel en frekk mus som besøkte matfatet siste natten.

 

 

gudrun Written by:

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar