Lamming 2017

Lamminga 2017 er over for min del. Nesten 300 fantastiske lam ble resultatet. Mange har nå kommet seg ut på innmarka og gjør seg vante til vær, vind og gress. Her jeg er jeg med mine bestevenner, kopplamma. Full action på denne gjengen.

Planen var å skrive blogg underveis i lamminga, men fjøshjelpa (min far) skulle være litt vel rask på hånden og klarte å kutte seg med en sag. Da ble deg ikke mange timer igjen i døgnet til blogg.

Her er bildet av mirakellammet Tommi, som vi alle trodde skulle dø fordi han var sterkt nedkjølt når han ble funnet nyfødt. Men med god hjelp fra undertegnede og far ble han fønet og massert og fikk masse god melk. Så her er han på beina dagen etter. Bildet er tatt fra vaktrommet i fjøset der pappa sover i underkøya og jeg i overkøya.

Tommi, nesten 3 uker senere.

Noen får også 4 lam.

Utsikt fra senga.

gudrun Written by:

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar